O nama

Na atraktivnoj lokaciji sjevernog dijela grada, na zagrebačkom Svetom Duhu, prema projektu arhitekta Andrije Rusana, izgrađena je stambena građevina s 22 stambene jedinice energetskog razreda B, građevina koja omogućava i spaja luksuz života u gradu i mirni suživot s prirodom.

Projektirani stanovi su trosobni (od 83 m2 - 114m2) , četverosobni(140m2 - 147 m2) i peterosobni(205m2 -224m2).
Od najsuvremenijih materijala ističemo vrhunsku kvalitetu staklenih kliznih stijena različitih dimenzija, aluminijsko-drvenu bravariju te termički izolirane rolete. Specifičnost fasade čine otvori sa toplinskim fasadnim sustavom, te krov izveden od armirano betonskih ploča sa konstrukcijom od drvenih rogova prekrivenih limom. Visoko kvalitetna kupaonska oprema sa sustavom podnog grijanja u kupaonama, te klimatizirani stanovi odgovaraju standardima na svjetskoj razini.

Brinikol.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice brinikol.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Brinikol.hr kliknite na gumb Pravila zaštite